Διοργανωτική Επιτροπή Tinos Marble Trail Exomeria

Η Διοργανωτική επιτροπή του Tinos Marble Trail Exomeria αποτελείται από τον Προοδευτικό Σύλλογο Μαρλά Μαμάδου , τον Σύλλογο Βεναρδιανών «Αγ.Ιωάννης o Θεολόγος» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου Πανόρμου Τήνου. Τρείς δραστήριοι σύλλογοι με έργα και δράσεις που πάντα πρωτοτυπούν και διαφέρουν με γνώμονα την εθελοντική προσφορά για το εξωραϊσμό και προβολή της περιοχής της Έξωμεριας.

Μετά το Έξωμερια Trail Race που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου Πανόρμου το 2014 η συμμετοχή στο διοργανωτικό κομμάτι του Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλα Μαμάδου και του Συλλόγου Βεναρδιανών έδωσε την κατάλληλη ώθηση για την διεξαγωγή του Tinos Marble Trail Εxomeria 2016.Πλήθων μελών, κατοίκων και εθελοντών ασχολούνται μήνες για την σωστή προετοιμασία του αγώνα ώστε οι αθλητές που θα λάβουν μέρος να αποκομίσουν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία στο κυκλαδίτικο Νησί της Τήνου.

Σημαντικό αναφοράς είναι ότι στον πρώτο αγώνα είχαν καθαριστεί με την βοήθεια κατοίκων και συλλόγων 20 χλμ μονοπατιών της διαδρομής αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την πολιτιστική κληρονομιά του Νησιού.

Με την συμμετοχή όλων των θεσμικών φορέων του Νησιού που έχουν αγκαλιάσει το event και με τη συνεργασία στο τομέα της Τεχνική Υποστήριξης με την εταιρεία All About Running του Νίκου Πολιά στόχος της Διοργανωτικής Επιτροπής είναι η διεξαγωγή μία άρτιας διοργάνωσης.